plusresetminus
تاریخ انتشارجمعه ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۱
کد مطلب : ۴۶۱۲۲
پس از کنفرانس ویدئویی مشترک با طرف‌های اروپایی

عراقچی: دور جدید مذاکرات، بدون آمادگی طرف مقابل برای یک توافق هسته‌ای عادلانه، ممکن نیست

اروپا از تهدید به اجرای سازوکار «اسنپ بک» دست بردارد
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از کنفرانس ویدئویی مشترک با طرف‌های اروپایی، با انتشار پیامی در ایکس نوشت: هر دور جدیدی از مذاکرات فقط زمانی ممکن خواهد بود که طرف مقابل برای یک توافق هسته‌ای عادلانه، متوازن و مبتنی بر منافع متقابل آمادگی داشته باشد.
عراقچی: دور جدید مذاکرات، بدون آمادگی طرف مقابل برای یک توافق هسته‌ای عادلانه، ممکن نیست
به گزارش سرویس بین الملل ایصال نیوز، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران از گفت‌وگوی دیشب خود با وزرای خارجه سه کشور اروپایی انگلیس، آلمان، فرانسه و مسئول سیاست خارجی اروپا گزارشی را در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.

سید عباس عراقچی در این زمینه نوشت:

«دیشب یک کنفرانس ویدیویی مشترک با وزرای خارجه سه کشور اروپایی (E۳) و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا داشتم و در آن نکات زیر را به‌روشنی بیان کردم: این ایالات متحده بود که از توافقی که طی دو سال و با هماهنگی اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۵ حاصل شده بود، خارج شد — نه ایران؛ و این آمریکا بود که در ژوئن امسال میز مذاکره را ترک کرد و به‌جای آن گزینه نظامی را برگزید — نه ایران. هر دور جدیدی از مذاکرات فقط زمانی ممکن خواهد بود که طرف مقابل برای یک توافق هسته‌ای عادلانه، متوازن و مبتنی بر منافع متقابل آمادگی داشته باشد. اگر اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی می‌خواهند نقشی ایفا کنند، باید مسئولانه رفتار کنند و از سیاست‌ فرسوده تهدید و فشار، از جمله تهدید به اجرای سازوکار «اسنپ بک» که فاقد هرگونه مبنای اخلاقی و حقوقی برای آن هستند، دست بردارند.»

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما