plusresetminus
تاریخ انتشارجمعه ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
کد مطلب : ۴۶۱۱۶
رئیس سازمان بهزیستی اعلام کرد

۲۱ هزار موسسه بهزیستی به همت مردم اداره می‌شود

مشارکت بیش از ۲۱ هزار مددجو برای رفع ناترازی انرژی
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ۲۱ هزار مرکز بهزیستی توسط موسسات مردمی و خیره اداره می‌شود، این نهاد را مردمی‌ترین نهاد در جمهوری اسلامی دانست و گفت: بهزیستی به دنبال ایجاد جامعه دوستدار انسان برای آحاد جامعه است.
۲۱ هزار موسسه بهزیستی به همت مردم اداره می‌شود
به گزارش سرویس اجتماعی ایصال نیوز، سید جواد حسینی روز جمعه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با گرامی داشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهید «محمدعلی فیاض‌بخش» بنیانگذار سازمان بهزیستی کشور، اظهار کرد: امروز چهل و پنجمین سالگرد تاسیس سازمان بهزیستی توسط شهید فیاض بخش است و اینکه امروز سازمان بهزیستی ۱۷۰ ماموریت و خدمت را به مردم ارائه می‌دهد از خیرات و مبرات این شهید بزرگوار است.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی ۱۷ هزار نیروی انسانی و ۲۳ هزار مرکز و موسسه خدماتی دارد، افزود: هفته بهزیستی امسال از دو ویژگی برخوردار استغ اول اینکه با ماه محرم و قیام تاسوعا و عاشورای حسینی مقارن است و دیگر اینکه در دوره بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و دفاع مقدس مردم ایران هستیم که نمایشی از اقتدار ملی بود و با حضور آحاد مردم در این عرصه شاهد انسجام ملی بودیم.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به خدمات این سازمان در دوران جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران ف گفت: در دوران جنگ ۱۲ روزه مددکاران بهزیستی خدمات روانشناختی به مردم ارائه کردند و اورژانس اجتماعی ۱۲۳ و تلفن همگانی ۱۴۸۰ شبانه روزی و رایگان در کنار مردم ایران بودند و ۲۰ هزار تماس تلفنی مردم عزیز را پاسخ دادیم.

حسینی با تاکید بر اینکه سازمان بهزیستی مولود و محصول انقلاب اسلامی است، یادآور شد: این سازمان سال ۱۳۵۹ به همت شهید فیاض بخش و با مصوبه مجلس شورای اسلامی فعالیت خود را آغاز کرد و امروز بیش از ۱۷۲ خدمت از مهد تا لحد ارائه می‌دهد.

وی افزود: خدمات سازمان بهزیستی به ۸ میلیون جمعیت در جامعه ایران به صورت اختصاصی و به همه مردم به صورت عام ارائه می‌شود؛ خدمات روانشناسی، مددکاری، بهداشت روانی، خدمات به سالمندان، خدمات ژنتیکی و پیشگیرانه به همه مردم از جمله این خدمات است همچنین و سازمان بهزیستی ارائه خدمات به ۸ میلیون جمعیت هدف خاص از جمله شیرخوارگان، نوباوگان، کودکان، نوجوانان، میانسالان، معلولان، زنان سرپرست خانوار را در سپهر خدمات خود قرار داده است.

رئیس سازمان بهزیستی با تاکید بر لزوم توانمندسازان و فرصت آفرینی برای مددجویان اظهار کرد: این رویکرد را وجه همت خویش قرار داده‌ایم تا با آموزش مهارت آموزی، اشتغال، مسکن و ازدواج فرصت‌های زندگی بهتر برای توانمندسازی این جمعیت را تحقق بخشیم و در این راستا در سال گذشته ۷۱ هزار مددجو فرصت شغلی یافتند و در سال جدید نیز به این میزان فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد خواهیم کرد.

مشارکت بیش از ۲۱ هزار مددجو برای رفع ناترازی انرژی

حسینی اضافه کرد: امسال ۳۵ پنل خورشیدی که بیش از ۲۱ هزار مددجو را سهامدار می‌کند؛ شکل خواهیم داد تا هم منبع درآمدی برای آنان باشد و هم به رفع ناترازی انرژی کمک کند.

وی درباره اقدامات سازمان بهزیستی در زمینه مسکن مددجویان گفت:‌ تاکنون بیش از ۲۱۰ هزار واحد مسکونی با شرکای خویش برای افراد دارای معلولیت ساخته و تحویل شده است. سال گذشته ۱۴ هزار واحد مسکن تحویل شد و در هفته بهزیستی سال جاری ۱۰ هزار و ۵۰۰ پروژه به افتتاح رسید که بیش از ۲ هزار واحد مسکونی برای مددجویان و مددکاران تحویل شد.

رئیس سازمان بهزیستی ادامه داد: ۴۶ هزار واحد مسکونی نیز در دست احداث است که تمام تلاش خود را برای آماده سازی آنها بکار بسته‌ایم.

حسینی درباره اقدامات سازمان بهزیستی برای حمایت از ازدواج مددجویان، افزود: سازمان بهزیستی سال گذشته به ازدواج ۵ هزار مددجو و تامین جهیزیه کمک کرد تا این سنت الهی ترویج شود و در سال جدید نیز همه کسانی که از جمعیت هدف معلول به ازدواج توفیق یابند برای دریافت کمک پشت نوبت نخواهند ماند و جهیزیه آنها با اعتبارات دولتی، عمومی و با حمایت خیرین به آنان اهدا می‌شود.  

رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه ۱۰ راهبرد را برای ارائه خدمات کمی و کیفی در این سازمان مد نظر داریم، گفت: راهبرد توانمندسازی از جمله این راهبردها است و معتقدیم باید جمعیت هدف را توانمند کنیم و از اعانه‌ بگیری و یارانه دهی فاصله بگیریم؛ جمعیت توانمند می‌تواند خود، کارآفرین شود و در خدمت توسعه قرار گیرد.

وی با اشاره به رویکردهای پیشگیرانه، اجتماعی سازی، تلفیق گرایانه و خانواده محور این سازمان تاکید کرد: معتقدیم بدترین خانواده از بهترین موسسه ما می‌تواند برای توانمندسازی جمعیت هدف موفق‌تر باشد؛ بنابراین طرح‌هایی از جمله طرح امین موقت، طرح خانواده میزبان، فرزند خواندگی، خانواده جایگزین را هدف‌گذاری کردیم تا بتوانیم با رویکرد خانواده محوری توفیق بیشتری برای ساختن انسان‌های سعادتمند و توانمند داشته باشیم.  

مربع طلایی سیاست‌های سازمان بهزیستی کشور

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به رویکردهای مشارکت جویانه، دانش بنیاد، فرصت آفرین و عدالت محور، اظهار کرد: این رویکردها را وجهه همت خویش ساخته‌ایم و اگر پرسش کنیم که مربع طلایی سیاست‌های سازمان بهزیستی کشور به عنوان مولود انقلاب اسلامی و یادگار امام راحل (ره) و خون شهدا در عرصه خدمت و عدالت چیست، این مربع طلایی را به «توانمندسازی»، «فرصت آفرینی»، «خانواده محوری»و «مشارکت مردمی» توضیح می‌دهیم.

حسینی تصریح کرد: سیاست قطعی این سازمان در آینده نزدیک، در قالب محله محوری که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهوری است شکل می‌گیرد و شکل جامع‌تری از خدمات را در محلات با ظرفیت‌های محلی، مدرسه، مسجد و سرای محله ارائه خواهیم داد.

استفاده از ظرفیت محلات

وی ادامه داد:‌ برای استفاده از ظرفیت محلات نه تنها ۱۰۷ هزار تسهیل‌گر محله بلکه از خیرین و موسسات استفاده می‌کنیم چراکه مردم که شایسته بهترین خدمات هستند و در جنگ ۱۲ روزه سهم خود را به بهترین وجه ممکن نشان دادند.

رئیس سازمان بهزیستی تاکید کرد: وظیفه سازمان بهزیستی پس از جنگ ۱۲ روزه با قهرمانی‌های مردم سنگین‌تر شده است؛ از این رو خدمات محله محور در دسترس، توانمند ساز و اجتماع محور برای کیفیت بخشی به زندگی آنان وظیفه ماست و آن را دنبال می‌کنیم.

حسینی با تاکید بر اینکه این سازمان به دنبال ایجاد جامعه دوستدار انسان است؛ خاطر نشان کرد: جامعه دوستدار انسان، جامعه دوستدار کودک، معلول و کتاب است و می‌خواهیم جامعه دوستدار انسان را با خدمات جمهوری اسلامی ایران بنا کنیم.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما