یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماریهای گوارشی و "ناراحتیهای کبدی" خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند. گاهی تاثیرات تداخلات غذایی در چندین سال بعد به صورت بیماریهای مختلف و صعب ...
مضرات توزیع غذای داغ در ظروف پلیمری یکبار مصرف بارها از سوی مسوولان و کارشناسان حوزه بهداشت و درمان تذکر داده شده است ، نتایج تحقیقات پزشکی اثبات کرده که استفاده از غذای داغ در چنین ظروفی احتمال ابتلا به سرطان ...
برخی خوراکی های تلخ هرچند پرطرفدار نیستند ولی فواید بیشماری دارند. این غذاها مواد شیمیایی گیاهی همراه با مزایای سلامتی بی شمار داشته وخطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان، بیماری های قلبی، دیابت، بهبود ...
بر اساس آخرین نتایج بدست آمده PAR پروتئینی است که به هنگام آسیب سلول یا آسیب DNA آن، ساخته میشود و کلسیم را به ذرات درشتتر تبدیل میکند. سپس این ذرات سخت شده و به دیواره رگها متصل میشوند و باعث کاهش قابلیت ...
یک فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد با اشاره به علل بروز کبد چرب، گفت: در اکثر موارد چاقی، اختلال در چربیهای خون و کم تحرکی از علل کبد چرب است. اما موارد دیگری مانند بیماری دیابت، مصرف مشروبات الکلی، بد غذایی و ...
بررسیهای محققان فرانسوی در دانشگاه سوربن، که در نشریه گاردین نیز انتشار یافته است، حاکی از آن است که مصرف مداوم آبمیوه و انواع نوشیدنی های گازدار و انرژی زا به دلیل قند موجود در آن، خطر ابتلا به سرطان را افزایش ...
وجترین و وگان به افرادی اطلاق میشود که سبک زندگی و رژیمهای غذایی «وجترینیسم (گیاهخواری)» و «وگانیسم (گیاهخواری مطلق)» را برگزیده و دنبال میکنند. پیروان این رژیمها از مصرف گوشت و فرآوردههای دامی به صورت نسبی ...
مطالعات جدید حاکی از آن است که تا سال ۲۰۴۰ میلادی حدود ۶۰ درصد از گوشت تولیدی برای غذای انسان از طریق کشتار حیوانات نخواهد بود و محصولات گوشتی با فرآوردههای آزمایشگاهی مشابه یا محصولات گیاهی جایگزین میگردند.