plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۴
کد مطلب : ۳۸۸۳

پرواز قیمت مرغ بر فراز آسمان کالاهای اساسی

جدیدترین آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان می‌دهد که از بین ۹ کالای اساسی که تغییرات قیمت آن‌ها منتشر شده، قیمت شش کالای اساسی کاهش داشته، اما قیمت گوشت مرغ با افزایش بیش از ۱۰ درصدی از خرداد تا تیر، بیش‌ترین افزایش قیمت را به خود اختصاص داده است.
پرواز قیمت مرغ بر فراز آسمان کالاهای اساسی
به گزارش ایصال نیوز، جدیدترین آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان می‌دهد که از بین ۹ کالای اساسی که تغییرات قیمت آن‌ها منتشر شده، قیمت شش کالای اساسی در تیرماه امسال نسبت به اردیبهشت‌ماه سال جاری کاهش داشته، اما قیمت گوشت مرغ با افزایش بیش از ۱۰ درصدی در تیرماه سال ۱۳۹۸ نسبت به ماه قبل از آن، بیش‌ترین افزایش قیمت را به خود اختصاص داده است.
در این آمار تغییرات قیمت ۹ کالای اساسی منتشر شده که طبق آن قیمت شش کالای اساسی در تیر ماه امسال نسبت به ماه قبل از آن کاهش یافته است.
بر این اساس، شکر سفید و شکر بسته‌ ۹۰۰ گرمی بیش‌ترین کاهش را به خود اختصاص دادند و قیمت آن‌ها به ترتیب ۱۹.۲ و ۱۶.۳ درصد در تیر ماه نسبت به اردیبهش ماه امسال کاهش یافته است. قیمت هر کیلوگرم شکر سفید و هر بسته شکر ۹۰۰ گرمی از ۶۴۲۸ و ۶۸۰۴ در خردادماه امسال به ۵۱۹۶ و ۵۶۹۳ تومان در تیر ماه امسال رسیده است.
همچنین در تیرماه جاری قیمت برنج پاکستانی باسماتی درجه یک، برنج تایلندی و برنج طارم اعلا به ترتیب ۲.۵، ۰.۱ و ۰.۱ نسبت به خردادماه امسال کاهش یافته است. اما قیمت برنج هاشمی درجه یک با افزایش ۰.۲ درصدی در تیر ماه امسال نسبت به ماه قبل از آن به ۲۳ هزار و ۲۶۶ تومان رسیده است.
در این میان قیمت گوساله و گوسفندی نیز با کاهش ۱.۳ و افزایش ۰.۵ درصدی در تیر ماه امسال نسبت به خردادماه به ترتیب به ۸۷ هزار و ۲۶۳ و ۹۶ هزار و ۷۵۲ تومان رسیده است. اما قیمت گوشت مرغ که بیش‌ترین افزایش قیمت را در تیرماه نسبت به ماه قبل از آن داشته، از ۱۱ هزار و ۵۱۰ به ۱۲ هزار و ۷۳۸ تومان رسیده که نشان دهنده افزایش ۱۰.۷ درصدی قیمت این محصول است.
هم‌چنین این آمار نشان می‌دهد که قیمت هر ۹ کالای اساسی که تاکنون منتشر شده، در تیر ماه امسال نسبت به ماه مشابه در سال گذشته بین ۲۱ تا ۱۰۵ درصد افزایش داشته است، به طوری‌که کم‌ترین و بیش‌ترین افزایش قیمت به ترتیب مربوط به برنج پاکستانی باسماتی درجه یک و گوشت گوسفندی با ۲۱.۹ و ۱۰۴.۹ درصد است.
انتهای پیام/*
۱
مرجع : ایسنا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما