plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲
کد مطلب : ۲۸۷۱۷

مخالفت آمریکا با حمله اوکراین به خاک روسیه

واشنگتن با حمله اخیر اوکراین به خاک روسیه مخالفت کرده و به خطر تشدید یک جنگ گسترده‌تر اشاره کرده است.
مخالفت آمریکا با حمله اوکراین به خاک روسیه
به گزارش ایصال نیوز، اندیشکده کوئیسی در تحلیلی نوشت: در عرض ۲۴ ساعت، اوکراین از هواپیماهای بدون سرنشین برای حمله به چندین هدف نظامی در داخل خاک روسیه استفاده کرده است، اقدامی که واشنگتن پست آن را "وحشیانه ترین ضربه کی یف به خاک روسیه" از زمان آغاز جنگ توصیف کرد.

پس از اصابت دو حمله اول به اهدافی در اعماق مرزهای روسیه، یک مقام ارشد اوکراینی در توییتی رمزآلود گفت که این اقدام نتیجه اجتناب ناپذیر حمله مداوم کرملین است.

میخائیل پودولیاک، مشاور ارشد ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، نوشت: «اگر چیزی به حریم هوایی کشورهای دیگر پرتاب شود، دیر یا زود اشیاء پرنده ناشناخته به نقطه عزیمت بازمی‌گردند».

ایالات متحده از زمان آغاز جنگ با تمایل اوکراین برای ضربه زدن به اهدافی در داخل روسیه مخالفت کرده و به نگرانی در مورد تشدید احتمالی تنش اشاره کرده است. با توجه به مواضع بایدن، کی یف اوایل سال جاری به واشنگتن قول داد که حمله اوکراین به خاک روسیه مستقیماً رخ نخواهد داد.

دولت بایدن همچنین انواع تسلیحاتی را که مایل است به اوکراین ارسال کند، محدود کرده است، که باعث ناراحتی شدیدترین حامیان کیف در کنگره شده است، زیرا مدت‌هاست از بایدن خواسته‌اند موشک‌های دوربرد به اوکراین بدهد.

گزارش های جدید نیز نشان می دهد که پنتاگون فراتر از محدود کردن موشک ها و پرتابگرهایی که به کی یف می فرستد، رفته است. بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، وزارت دفاع بی سر و صدا بُرد موشک‌های «هیمارس» ارائه شده به اوکراین را تغییر داده است تا مانع از رسیدن آنها به خاک روسیه شود.

به گفته یکی از اعضای کوئیسی این اقدام بر مشکلات دولت بایدن می افزاید. دولتی که درصدد تلاش ها برای جلوگیری از خطر جنگ است. علیرغم تلاش‌های آمریکا برای مدیریت این خطرات، هم روس‌ها و هم اوکراینی‌ها می‌توانند اقداماتی را انجام دهند که جنگ را به شیوه‌های خطرناکی تشدید کند و احتمال درگیری مستقیم بین ایالات متحده و روسیه را افزایش دهد.

تشدید تنش در حالی صورت می‌گیرد که حمایت عمومی از جنگ طولانی‌مدت در اوکراین کاهش یافته است.

بر اساس یک نظرسنجی جدید از شورای امور جهانی شیکاگو، ۴۷ درصد از آمریکایی‌ها فکر می‌کنند که واشنگتن «باید از اوکراین بخواهد که در اسرع وقت به صلح رضایت دهد» که ۹ درصد از ژوئیه افزایش داشته است.

در همین حال، ۴۸ درصد از پاسخ دهندگان، از جمله اکثر دموکرات ها، استدلال کردند که ایالات متحده "باید تا زمانی که طول بکشد از اوکراین حمایت کند."

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما