plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۳
کد مطلب : ۲۶۵۷۶

تجمع اعتراضی در فیضیۀ قم علیه طرح بانکداری اسلامی مجلس

جمعی از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم نسبت به تصویب طرح بانکداری اسلامی مجلس شورای اسلامی در مدرسه فیضیه تجمعی اعتراض‌آمیز برگزار کردند. طلاب با همراه داشتن پلاکاردها و دست نوشته‌هایی مانند بانکداری ربوی ضد شرع نبوی، تصویب طرح ربا محاربه با خدا، بانک‌ها را ازدست سرمایه‌داران خارج کنید، طرح بانکداری مجلس یعنی بنگاه‌داری و حباب‌سازی، اعتراض خود را به تصویب طرح بانکداری مجلس شورای اسلامی اعلام کردند.
تجمع اعتراضی در فیضیۀ قم علیه طرح بانکداری اسلامی مجلس
به گزارش ایصال نیوز، جمعی از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم نسبت به تصویب طرح بانکداری اسلامی مجلس شورای اسلامی، روز یکشنبه در مدرسه فیضیه قم تجمع اعتراض‌آمیز برگزار کردند.

بر اساس این گزارش، این تجمع با عنوان «خیزش حوزویان در برابر محاربه با خدا» و اعلام برائت از طرح بانکداری مجلس شورای اسلامی با حضور حدود ۱۵۰ نفر از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم برگزار شد.

طلاب و فضلای حوزه علمیه قم طرح بانکداری اسلامی را دارای اشکالات متعددی دانستند که همچنان مشکلات گذشته بانکداری را رفع نکرده است.

 موضوعاتی که طلاب به آن اعتراض داشتند شامل مواردی مانند «منابع پولی و مالی و تسهیلات همچنان در اختیار مردم و تولید قرار نمی‌گیرد»، «استفاده‌کنندگان از منابع بانکی همچنان درصد کوچکی از سرمایه‌داران هستند»، «خلق پول و نقش بانک‌های خصوصی و خصولتی در ایجاد تورم هم چنان حل نشده است» و «از بین رفتن ارزش پول ملی و تورم‌های افسار گسیخته به دلیل فعالیت‌های مالی بدون پشتوانه بانک‌های خصوصی است که همچنان در طرح مجلس حل نشده باقی مانده است» بود و شرکت‌کنندگان در تچمع خواهان ارتباط بیشتر مجلس انقلابی با حوزه‌های علمیه شدند.

طلاب با همراه داشتن پلاکاردها و دست نوشته‌هایی مانند بانکداری ربوی ضد شرع نبوی، تصویب طرح ربا محاربه با خدا، بانک‌ها را ازدست سرمایه‌داران خارج کنید، طرح بانکداری مجلس یعنی بنگاه‌داری و حباب‌سازی، اعتراض خود را به تصویب طرح بانکداری مجلس شورای اسلامی اعلام کردند.

حجت الاسلام کمیل قنبرزاده، عضو مرکز اقتصاد مقاومتی حوزه علمیه قم در این تجمع گفت: با وجود این‌که در طرحی که در مجلس شورای اسلامی تصویب شده بحث‌های نظارتی به صورت جدی پیش‌بینی شده است اما در این طرح همچنان موضوعات مهمی مانند خلق پول بانک‌ها و ایجاد تورم، حیله‌های ربوی، بنگاه‌داری و صوری‌سازی معاملات و ادامه روند اعطای تسهیلات بی‌ضابطه به اشخاص پرنفوذ همچنان حل نشده است.

این در حالی است که آیت‌الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در اواخر اردیبهشت ماه با انتقاد شدید از نظام بانکداری فعلی کشور گفته بود :روحانیت به خاطر تضاد وضعیت نظام بانکداری با برخی احکام اسلام، پیوسته مورد سؤال و اتهام بوده است.

حسینی‌بوشهری با اشاره به لزوم تغییرات جدید در نظام بانکداری کشور یادآور شد: خاستگاه بانک، جوامع غیر اسلامی است و بعد از انقلاب اسلامی سعی کرده‌ایم آن را کمی بومی و مطابق با احکام اسلام تغییر دهیم؛ اما همچنان به هدف نهایی نرسیده‌ایم و مراجع تقلید نیز از وضعیت موجود گله‌مندند./ ا یر نا 

انتهای پیام/*
۱
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما