plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۰
کد مطلب : ۱۳۷۵۴

استقبال کشورهای جهان از واکسیناسیون کرونا

کمیسیون اتحادیه اروپا مجوز استفاده از واکسن فایزر-بیون‌تک را صادر کرد
کارزار واکسیناسیون در کشورهای عضو اتحادیه اروپا بین روز های ۲۷ تا ۲۹ دسامبر (هفتم تا نهم دی) آغاز خواهد شد. پیش از این، برخی از کشورها از جمله چین، روسیه، بریتانیا، آمریکا، عربستان، امارات و بحرین با تولید یا خرید واکسن کرونا، روند واکسیناسیون را آغاز کرده بودند.
استقبال کشورهای جهان از واکسیناسیون کرونا
در حالی که سازمان بهداشت جهانی دولت ها را به متقاعد کردن مردم به تزریق واکسن کرونا بجای مجبور کردن تشویق می کند، با اختصاص تسهیلاتی، نسبت به هرگونه تعلل در روند خرید و تزریق واکسن کرونا و یا خوش بینی بیش از حد هشدار داده است.

به گزارش یورونیوز،«اورزولا فن درلاین» رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کرد که به دنبال موافقت اداره دارویی اروپا با استفاده از واکسن شرکت های «فایزر» و «بیون تک» برای پیشگیری از ابتلا به بیماری «کووید ۱۹»، مجوز استفاده از این واکسن را صادر کرده است.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا گفت که براساس «ارزیابی علمی» اداره دارویی اروپا مجوز استفاده از واکسن شرکت های «فایزر» و «بیون تک» صادر شده است.

وی افزود که کارزار واکسیناسیون در کشورهای عضو اتحادیه اروپا بین روز های ۲۷ تا ۲۹ دسامبر (هفتم تا نهم دی) آغاز خواهد شد.

برخی از کشورها از جمله بریتانیا و ایالات متحده آمریکا پیش از این با تائید استفاده از واکسن شرکت های داروسازی «فایزر» و «بیون تک» روند واکسیناسیون را آغاز کرده بودند.

امر کوک، مدیر اجرایی اداره دارویی اروپا پیش از این گفته بود که نظر مساعد این نهاد نسبت به استفاده از واکسن شرکت های «فایزر» و «بیون تک» مسیر را برای صدور مجوز فروش آن در کشورهای عضو اتحادیه اروپا همراه با «موازین ایمنی»، «کنترل ها» و «وظایف» مرتبط هموار می کند.

وی تصمیم روز دوشنبه اداره دارویی اروپا را نتیجه بسیج دانشمندان، شرکت های داروسازی، نهادهای نظارت کننده، کارکنان بخش بهداشت و درمان و بیماران در سراسر جهان دانست.

مدیر اجرایی اداره دارویی اروپا افزود که ارزیابی علمی این نهاد برای تائید استفاده از واکسن شرکت های «فایزر» و «بیون تک» براساس «استحکام شواهد علمی از میزان ایمنی، کیفیت و کارایی» این واکسن انجام شده و عامل دیگری در این روند نقش نداشته است. او افزود که شواهد به دست آمده نشان می دهد که فواید استفاده از واکسن «فایزر» و «بیون تک» به مراتب از خطرات احتمالی آن بیشتر است.

از سوی دیگر، سازمان جهانی بهداشت و اتحاد برای واکسن کووید19 (Gavi)که با همکاری یکدیگر سازوکار توزیع واکسن ضدکرونا در کشورهای فقیر را ایجاد کرده‌اند، روز جمعه اعلام کردند که اولین محموله‌های این واکسن را در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ میلادی به این کشورها خواهند فرستاد.

بنا بر اعلام تدروس ادهانوم، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت قرار است حدود ۲ میلیارد دوز از این واکسن‌ تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی در میان این کشورها توزیع شود.
کفتنی است؛ برخی از کشورها از جمله چین، روسیه، هند،بریتانیا، ایالات متحده آمریکا،عربستان، بحرین و امارات پیش از این با تولید یا خرید واکسن کرونا پس از تائید مراکز تخصصی، تزریق گسترده  واکسن شرکت های داروسازی معتبر را آغاز کرده اند.

انتهای پیام/* 
۱
مرجع : یورونیوز
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما