plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۳
کد مطلب : ۳۶۴۶۷

تولید گوشت سفید در کشور افزایش می‌یابد

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تلاش ما در سطح ملی این است که بتوانیم تولید گوشت به خصوص گوشت سفید را افزایش دهیم.
تولید گوشت سفید در کشور افزایش می‌یابد
به گزارش سرویس اقتصادی ایصال نیوز، محمدابراهیم حسن‌نژاد صبح یکشنبه در حاشیه بهره‌برداری از کارخانه مرغ مادر در گناوه به مناسبت دهه فجر در جمع خبرنگاران، از همه تلاشگران عرصه کشاورزی در این شهرستان تقدیر کرد و اظهار داشت: استان بوشهر از نظر اقلیم و شرایط آب و هوایی برای پرورش طیور مناسب است و از استان‌هایی است که مازاد بر مصرف خود گوشت سفید تولید می‌کند و ظرفیتی است که می‌توان از آن برای تولید گوشت سفید کشور استفاده کرد.

وی افزود: با وجود ظرفیت تولید مناسب در زمینه واحدهای مربوط به مرغ مادر و کارخانه‌های جوجه‌کشی در استان بوشهر، کار کمتری در این خصوص صورت گرفته بود که خوشبختانه با تغییر رویکرد و بهبود شرایط، امروز شاهد افتتاح این طرح بودیم.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سایر مراکز مرغ مادر و حلقه‌های جوجه‌کشی که جزو نیازهای منطقه است باید در آینده با تلاش همکاران در این استان بیش از پیش توسعه یابد.

وی تصریح کرد: تلاش ما در سطح ملی این است که بتوانیم تولید گوشت به خصوص گوشت سفید را افزایش دهیم.

حسن‌نژاد ادامه داد: با توجه به افزایش تقاضا که در سطح ملی در ارتباط با گوشت سفید وجود دارد این تلاش در حال انجام است و تعدادی از واحدهای مرغ مادر و گوشتی در ایام الله دهه فجر به بهره‌برداری خواهند رسید.

به گفته وی، تلاش ما این است که بتوانیم میزان تولید گوشت سفید را به حدود ۳۵ کیلوگرم برسانیم که این کار در حال انجام است.

حسن‌نژاد بیان کرد: خوشبختانه حلقه‌های بالادستی مانند مراکز مرغ مادر و مرغ اجداد توسعه بسیار خوبی پیدا کرده است و در راستای تأمین امنیت غذایی کشور بسیار اثرگذار خواهند بود.

گفتنی است؛ معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی به مناسبت ایام دهه فجر در شهرستان گناوه حضور یافت و از تعدادی از پروژه‌های در حال ساخت بازدید کرد. همچنین یکی از واحدهای مهم حلقه‌های زنجیره طیور و واحد مرغ مادر در گناوه با حضور وی به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما