روزنامه جوان در تحلیلی از مواضع مختلف در باره توافق غیرمستقیم میان ایران و آمریکا برای تبادل زندانیان و آزادسازی دارایی های بلوکه شده ایران در کره جنوبی، نوشت: برای این 6میلیارد دلار -درصورت تحقق- ذوق زده نشوید. یخهای ضخیم بین ایران و امریکا هنوز آب نشده است.
سید عبدالجواد موسوی نوشت: آقای رئیسی! خیلی محکم و قاطعانه فرمودید بساط کشف حجاب را جمع می کنید. چنان که پیشتر قاطعانه فرموده بودید تورم را مهار می کنید و جلوی رشد قیمت دلار را می گیرید و سالانه صدها هزار مسکن می سازید و شغل ایجاد می کنید و...الخ.
پژوهشگر حوزه ارتباطات معتقد است روزنامه نگاران حوزه علم و فناوری باید توانایی تفسیر و واسطهگری دادههای پیچیده علمی را داشته باشند تا این اطلاعات را از دانشمندان و دانشگاهیان گرفته و به زبان ساده برای مردم عادی بیان کنند.
خبرنگار که باشید با انبوهی پیام و تماس از مشکلات از سوی مردم روبرو میشوید و آرزو خواهی کرد تا قدرتی مضاعف برای برطرف کردن مشکلات، نصیبت میشد تا بار مسوولیتی که بر دوش داری را بر زمین بگذارید.
نشریه آمریکایی تایم با اشاره به نقش آفرینی گروه نظامی واگنر روسیه در آفریقا نوشت: سال گذشته میلادی و پس از کودتا در بورکینافاسو، مردم پرچم روسیه را تکان میدادند و امسال این اتفاق در نیجر رخ داد. اگر رهبران آمریکا و اروپا مایل هستند تا از تکرار این اتفاق جلوگیری کنند، باید مسیر خود را تغییر دهند.
گزارشهای رسانهای حاکی از آن است که توافق احتمالی میان رژیم صهیونیستی و عربستان به امتیازدهی گسترده این رژیم به فلسطینیان نیاز دارد. عربستان نیز امتیازات و اقدامات عملی میخواهد.
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه با انتقاد از سیاست های اقتصادی دولت گفت: جمعیت زیر خط فقر در کشور «به مرز ۲۸ میلیون نفر» رسیده و ادامه این وضعیت «زنگ خطر آسیبهای اجتماعی» را به صدا در آورده است. خط فقر تا مرداد دو سال قبل ۱۰ میلیون نفر بوده است.
مدرسه روزنامه نگاری و مطالعات رسانه بهاران میزگردی با عنوان «جایگاه پرسشگری در روزنامه نگاری و رویکرد گفتگو» با حضور دکتر هادی خانیکی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه و پژوهشگر و دکتر مجید رضائیان استاد روزنامهنگاری و پژوهشگر به صورت آنلاین و حضوری برگزار شد.
رفع فقر با پرداخت یارانه و سیاستهای مشابه رخ نمیدهد، تنها راه، افزایش رشد اقتصادی و اشتغال و کاهش تورم و بهبود سهم حقوق و دستمزد در ارزش افزوده اقتصادی است. هر راه دیگری بینتیجه است. باید پذیرفت فقر شدید است و لاپوشانی فقر، بدتر از فقیرتر کردن مردم است.
عبدالناصر همتی در یاداشتی با اشاره ۵ عامل تاثیرگذار قوی در رشد و توسعه نوشت: با مطالعه روند رشد و پیشرفت کشورهای مختلف جهان از جمله ایران میتوان عوامل موفقیت یا شکست آنها را شناسایی کرد.
زنگ خطر تشدید فرونشست زمین در دشت کاشان به صدا درآمده و اگر اکنون برای جبران آثار قهر آسمان و مقابله با آسیبهای خشکسالی چارهای اندیشیده نشود، دیری نخواهد گذشت که زمام امور از دست بیرون شده و این منطقه با وضعیتی بحرانی و ویرانگر روبهرو خواهد شد.
تحرکات آمریکا در چند روز گذشته نیات پشت پرده واشنگتن و دست و پازدن های آن را برای ادامه حضور در منطقه خلیج فارس، عراق و سوریه بیش از پیش آشکار کرد، آن هم در شرایطی که کشورهای منطقه به سوی همگرایی و حل و فصل اختلافات گام های آشکار و عملی برداشته اند.
روزنامه اعتماد نوشت: بدترین نکته درباره ماجرای ابطال حکم انتصاب معاون رییسجمهور و رییس سازمان استخدامی کشور، نوع مواجهه دولت با رای دیوان عدالت اداری است. سیاسی خواندن این رای دیوان عدالت اداری به معنای زیر سوال بردن کلیت این نهاد است.
جنگ اوکراین پانصد روزه شد. ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ بود که نیروهای روسیه در پاسخ به خلف وعدههای غرب و گسترش ناتو، به اوکراین حملهور شدند و با آغاز "عملیات ویژه نظامی" بر آن شدند تا خود با ایجاد مناطق حائل، فاصله لازمه را پس از جنگ سرد ایجاد کنند.
قطع بیش از ۴۸ ساعته آب در کلانشهر زاهدان به دنبال اختلال پیش آمده در شبکه آبرسانی و افت فشار در روزهای گرم تابستان تاب تحمل از مردم را ستانده و اکنون ۳۵ درصد از جمعیت این شهر با تنش آبی مواجه است.
علی کنگاوری محقق و پژوهشگر دینی گفت: واقعه غدیرخم یا تضمین دائمی حاکمیت الهی و رستگاری در حیات بشر، اهمیت شگرفی در تاریخ اسلام دارد و برنامه خداوند متعال برای هدایت جوامع انسانی تلقی میشود.
نشست دوره ای شورای امنیت سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ این شورا در خصوص ایران و بررسی پانزدهمین گزارش آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره اجرای این قطعنامه و برجام، با حضور غیرموجه نماینده اوکراین و جدال میان نمایندگان آمریکا، انگلیس و روسیه آغاز برگزار شد.