plusresetminus
تاریخ انتشارجمعه ۲۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
کد مطلب : ۱۴۲۳۳
دبیر منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان خبر داد

توسعه گلخانه‌های خودپایدار در دستور کار منطقه علم و فناوری اصفهان قرار دارد

اصفهان در زمینه شرکت‌های دانش بنیان در رتبه دوم کشور است
دبیر منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان گفت: تلاش ما، توسعه گلخانه‌های خودپایدار است تا با بهره گیری از فناوری‌های نوین، در مصرف آب و انرژی استفاده بهینه صورت بگیرد.
توسعه گلخانه‌های خودپایدار در دستور کار منطقه علم و فناوری اصفهان قرار دارد
به گزارش ایصال نیوز، منطقه ویژه علم و فناوری، مجموعه‌ای از امکانات علمی، صنعتی، تولیدی، آزمایشگاهی، تحقیقاتی و زیرساختی است که با تکیه بر خلاقیت‌ها در یک گستره جغرافیایی سبب ارتقای نوآوری، ایجاد خوشه‌های صنعتی با فناوری نو و توسعه، تولید، ثروت، رفاه ملی و ایجاد دانایی محور می‌شود.

کوروش خسروی روز پنجشنبه در حاشیه جلسه هیات اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان افزود: امروز در ادامه بررسی روند طرح‌های پیشران گلخانه‌های خودپایدار، نتیجه ارزیابی ۱۱ طرح به هیات اجرایی معرفی شد.

خسروی ادامه داد: یکی از این طرح‌ها بهره‌گیری از دما و سرمای زمین در گرمایش گلخانه در زمستان و سرمایش آن در تابستان است که چنین طرحی نخستین بار در سطح کشور مطرح می‌شود. دبیر منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان اظهار داشت: این ۱۱ طرح در ۲ بخش گلخانه‌های خودپایدار و شرکت‌های تامین‌کننده تجهیزات اینگونه گلخانه‌هایی است.

وی اضافه کرد: افزون بر این، در جلسه امروز قرار شد کنسرسیومی با حمایت استانداری تشکیل شود تا با حضور چند شرکت گلخانه‌ساز، طرح‌های بزرگ گلخانه‌های خودپایدار در سطح استان به اجرا درآید.

خسروی تصریح کرد: حرکت به سمت گلخانه‌های خودپایدار، فرصتی برای بهره‌وری از آب و انرژی و حرکت از روش‌های سنتی و قدیمی گلخانه‌داری به سمت گلخانه‌داری دانش‌محور و بهره‌مندی از فناوری‌های نوست.

وی خاطرنشان کرد: طرح‌های تایید شده در هیات اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان از طریق درگاه این منطقه به بخش‌های صنعت در استان و کشور معرفی می‌شود تا زمینه توسعه فناوری گلخانه‌های خودپایدار فراهم شود.

گفتنی است؛ بیست و دومین جلسه هیات اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان روز پنجشنبه به ریاست معاون همانگی امور اقتصادی استانداری با حضور برخی دستگاه‌های دیگر در استانداری اصفهان برگزار شد.

منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان بر ۶ فناوری خاص شامل گلخانه‌های خودپایدار، تولید ایمپلنت، بازی درمانی، تولید آب شیرین بدون پساب، فناوری های مدیرییت پسماند و دورپزشکی متمرکز شده است. مصوبه منطقه ویژه(کریدور) علم و فناوری اصفهان در سال ۹۳ توسط شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری(عتف) صادر شد.

اصفهان پس از استان تهران در زمینه شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور در رتبه دوم کشور است. این شرکت‌ها با گردش مالی یک هزار و ۴۷۰ میلیارد تومان، زمینه اشتغال هفت هزار و ۱۳۴ دانش آموخته دانشگاهی را فراهم کرده اند.

انتهای پیام/*
۱
مرجع : ایرنا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما