plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۶:۴۸
کد مطلب : ۳۶۷۷۶

مخالفت کابینه و پارلمان رژِیم صهیونیستی با تشکیل کشور مستقل فلسطین

در پی انتشار اخبار رسانه ای مبنی بر تصمیم احتمالی آمریکا برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین، کابینه رژیم اشغالگر طرح بنیامین نتانیاهو مبنی بر مخالفت با هرگونه به رسمیت شناخته شدن یک طرفه کشور مستقل فلسطین را تصویب کرد و بلافاصله پارلمان این رژیم نیز با این مصوبه کابینه موافقت کرد.
مخالفت کابینه و پارلمان رژِیم صهیونیستی با تشکیل کشور مستقل فلسطین
به گزارش سرویس بین الملل ایصال نیوز، رسانه‌های رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کردند که کنست (پارلمان رژیم اشغالگر) روز چهارشنبه، با طرح پیشنهادی کابینه این رژیم مبنی بر مخالفت با هرگونه به رسمیت شناخته شدن یک طرفه کشور مستقل فلسطین موافقت کرد.

بر پایه این گزارش، ۹۹ عضو کنست به این طرح پیشنهادی بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رای مثبت دادند.

در همین راستا، وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در ادامه مواضع جنجالی خود گفت تا زمانی که او در کابینه این رژیم باشد اجازه تشکیل کشور مستقل فلسطین و به رسمیت شناخته شدن آن را نخواهد داد.

تصویب مصوبه کابینه نتانیاهو در کنست اعتراض (نمایشی) «یائیر لاپید» رهبر جناح اپوزیسیون رژیم صهیونیستی و نخست‌وزیر سابق آم را به همراه داشت.

لاپید در انتقاد از نتانیاهو گفت که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با این مصوبه یک تهدید جدید را برای اسرائیل خلق کرده است.

کابینه رژیم صهیونیستی یکشنبه ۲۹ بهمن با طرح پیشنهادی بنیامین نتانیاهو برای مخالفت با به رسمیت شناخته شدن یکجانبه کشور مستقل فلسطین موافقت کرد.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که «آکسیوس» پیشتر گزارش داده بود: استراتژی واشنگتن از آغاز جنگ تا کنون بر عادی سازی احتمالی روابط میان اسرائیل و عربستان سعودی به شکلی «غیرقابل برگشت» و در مقابل تشکیل یک کشور فلسطینی متمرکز بوده است.

یک مقام ارشد آمریکایی به آکسیوس گفته بود، در عین حال، برخی در دولت بایدن نیز اکنون به این فکر می‌کنند که به رسمیت شناختن کشور فلسطین احتمالاً باید اولین گام در مذاکرات برای حل مناقشه اسرائیل و فلسطین باشد نه آخرین گام.

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا اخیرا از وزارتخانه تحت امر خود خواسته است گزینه‌های سیاسی جاری درباره به رسمیت شناختن احتمالی کشور فلسطین پس از جنگ غزه را از سوی آمریکا و جامعه بین‌الملل مورد بررسی قرار دهد.

وزارت امور خارجه آمریکا در پی این درخواست، تاکید کرد هیچ تغییری در سیاست واشنگتن ایجاد نشده و این بازنگری بخشی از روند جاری بررسی گزینه‌های مختلف سیاسی است.

گروه‌ مقاومت فلسطین(حماس) ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که منجر به هلاکت بیش از 1700 صهیونیست و اسارت 280 صهیونیست دیگر شد.

رژیم صهیونیستی به بهانه تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات گروههای مقاومت، در 138 روز اخیر با ارتکاب جنایات جنگی و بمباران گسترده و انجام عملیات زمینی، تمام زیرساخت های غزه را نابود کرده و بیش از 29 هزار فلسطینی را به شهادت رسانده است.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما