plusresetminus
تاریخ انتشارجمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱
کد مطلب : ۴۶۱۸۴
روزهای تلخ مردمی بی پناه و آواره

هشدار سازمان ملل در خصوص گرسنگی مرگبار بیش از ۵۰۰ هزار نفر در غزه

فروپاشی خدمات بهداشتی و تغذیه در غزه
صندوق جمعیت سازمان ملل تاکید کرد بیش از ۵۰۰ هزار نفر در نوار غزه با خطر مرگ به خاطر گرسنگی مواجه هستند. گرسنگی منجر به بیماری‌های مزمن و خطرناک بین کودکان شده است. کمک‌هایی که از طریق هوایی ارسال می‌شود بسیار محدود است و بیشتر آن در مناطق ممنوعه می‌افتد.
هشدار سازمان ملل در خصوص گرسنگی مرگبار بیش از ۵۰۰ هزار نفر در غزه
به گزارش سرویس بین الملل ایصال نیوز، صندوق جمعیت سازمان ملل متحد اعلام کرد: گرسنگی در در نوار غزه گسترش یافته و بیش از ۵۰۰ هزار نفر با خطر مرگ به خاطر گرسنگی مواجه هستند.

این مرکز اعلام کرد: زنان باردار، شیرخواران و کودکان در غزه به دلیل گرسنگی و فروپاشی خدمات بهداشتی و تغذیه در حال از دست دادن جان خود هستند.

از سوی دیگر جمعیت عشایر غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد: مراکز توزیع کمک‌های اسرائیل و آمریکا کمک‌هایی آغشته به خون به ما ارائه می‌کنند و ما تعامل با آنها را رد می‌کنیم. کمک‌هایی که وارد نوار غزه می‌شود هیچ کدام از ساکنان از آن استفاده نکرده است و با اقدامات دشمن و هماهنگی آن سرقت شده است.

جمعیت عشایر غزه اعلام کرد: ما از آزادگان جهان و فرستاده آمریکا می‌خواهیم به اینجا بیایند تا واقعیت فاجعه بار را ببینند. هر روز حدود ۹۰ فلسطینی به شهادت می‌رسند.

همچنین مدیر امدادرسانی پزشکی در غزه به الجزیره گفت: دزدانی که با رژیم اشغالگر همدست هستند کمک‌ها را سرقت می‌کنند. گرسنگی منجر به بیماری‌های مزمن و خطرناک بین کودکان شده است. امکانات ما محدود است و با کمبود شدید غذا و دارو مواجه هستیم. کمک‌هایی که از طریق هوایی ارسال می‌شود بسیار محدود است و بیشتر آن در مناطق ممنوعه می‌افتد.

همچنین مدیر شبکه سازمان‌های داخلی در غزه گفت: رژیم اشغالگر جامعه بین‌المللی را فریب می‌دهد و مانع ورود کمک‌های بشردوستانه می‌شود. پایان دادن به گرسنگی از طریق بازگشایی گذرگاه‌ها و ورود کمک‌ها ممکن است.

وی گفت: رژیم اشغالگر به دنبال تشدید آشوب در نوار غزه است. ما از رژیم اشغالگر می‌خواهیم مسیرهای امن را برای رساندن کمک‌ها باز کند.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما