کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

اشتباهات غذایی را اصلاح کنیم

مواد غذایی که بوی عرق بدن را تشدید می کنند بشناسید

مصرف مشروبات الکلی بسیار مضر است

اسپوتنیک , 23 تير 1401 ساعت 9:13

مصرف "زیاد" کلم، تخم مرغ، سیر، پیاز و حبوباتی که حاوی مقادیر بالایی گوگرد هستند می تواند بوی عرق بدن را تشدید کند.


به گزارش ایصال نیوز، ناتالیا زوباروا، یک پزشک وبلاگ نویس در کانال شخصی خود نوشت: اشتباهات غذایی یکی از دلایل اصلی ترشحات بدبو است.

وی بیان داشت: "بیشتر از همه، بو توسط اشتباهات رژیم غذایی، وجود بیماری ها و عدم تعادل هورمونی و همچنین احساسات بد می شود. "

برای مبارزه با این مشکل، باید مصرف کلم، تخم مرغ، سیر، پیاز و حبوبات را کاهش دهید. زوباروا توضیح داد که همه این محصولات حاوی گوگرد در مقادیر زیادی هستند. این عنصر از جمله در ترکیب عرق از بدن دفع می شود و بوی بدن را بدتر می کند.

این دکتر گفت: " همچنین الکل ننوشید. محصولات حاصل از تجزیه الکل دارای عطر خاصی است و این نه تنها باعث تغییر ترکیب بخار دهان است، بلکه بوی خاصی از عرق نیز ترشح می شود."

بوی قوی بدن می تواند نه تنها با رژیم غذایی، بلکه با برخی بیماری ها، بارداری و یائسگی مرتبط باشد.

علاوه بر این، زوباروا خاطرنشان کرد که عرق منتشر شده در یک فرد مبتلا به ترس و عصبی معمولاً بوی نامطبوع بیشتری دارد.

انتهای پیام/*


کد مطلب: 25117

آدرس مطلب :
https://www.isalnews.ir/fa/news/25117/مواد-غذایی-بوی-عرق-بدن-تشدید-می-کنند-بشناسید

ایصال نیوز
  https://www.isalnews.ir