plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۳
کد مطلب : ۸۳۸۳
تحقیقات درباره کرونا ویروس جدید ادامه دارد

علامت ها و نشانه های جدید ابتلا به کووید 19 را بشناسید

دوره متوسط نهفتگی کووید 19، پنج روز است
انجمن تخصصی گوش، حلق و بینی انگلیس با بررسی بیماران کرونایی چندین علامت جدید را در آنها شناسایی کردند که شامل از دست دادن اشتها و اخلال در حس بویایی می باشد. دوره متوسط نهفتگی کرونا ویروس جدید حدود پنج روز ارزیابی شده است.
علامت ها و نشانه های جدید ابتلا به کووید 19 را بشناسید
به گزارش ایصال نیوز، در بیانیه‌ای که از سوی این انجمن منتشر شده آمده است: شواهد ابتلا به کرونا در دیگر کشورها نشان می‌دهد که این ویروس از طریق چشم، بینی و حلق وارد بدن انسان می‌شود. ما همچنین علائم جدیدی را شناسایی کرده‌ایم اگر کسی علائم معمول ( تب بالا و سرفه مداوم) را از خود بروز نداده اما اشتها و حس بویایی را از دست دهد باید خود را قرنطینه کند تا مانع شیوع کرونا شود. افرادی که فقط دچار تب بالا و یا سرفه مداوم هستند باید خود را قرطینه کنند. 

پروفسور نیرمال کومار، فوق تخصص گوش، حلق و بینی در انگلیس می‌گوید؛ بینی اصلی ترین محل ورود ویروس کرونا به داخل بدن است. وی افزود: در بسیاری از بیماران جوان، علائم مشخصی مانند تب بالا و سرفه از خود بروز نداده اما اشتها و حس بویایی خود را از دست می‌دهند. این مساله نشان می‌دهد که ویروس از طریق بینی وارد بدن آنها شده است. او بر همین اساس از دولت انگلیس خواست تا لباس‌های محافظه یکسره را در اختیار پزشکان و پرستارانی قرار دهد که در مراحل اولیه آزمایش کرونا با بیماران در تماس هستند.


* دوره متوسط نهفتگی بیماری ناشی از کووید 19 ارزیابی شد 

سازمان بهداشت روسیه به استناد اطلاعات دریافتی از تحقیقات مدرسه سلامت اجتماعی هاپکینس دراین خصوص نوشت.

در این اطلاعیه آمده است: « آنالیزاطلاعات کلی در خصوص بیماری ناشی کروناویروس جدید اجازه داد که دور متوسط نهفتگی بیماری در ۵.۱ روز ارزیابی شود.»

خاطر نشان می شود که بیش از ۹۷ درصد علائم بیماری طی ۱۱.۵ روز پس از ابتلا ظاهر می شود که لزوم ۱۴ روز قرنطینه را برای افرادی که مشکوک هستند، تایید می کند. ضمنا فقط ۱۰۱ نفر از ۱۰ هزار نفر علائم بیماری را پس از گذراندن قرنطینه داشتند.

سازمان بهداشت همچنین اطلاع داد که اطلاعات ارزیابی مشابه نتایج دریافتی از تحقیقات اخیر است که بر پایه تعداد حداقلی موارد بیماری بدست آمد.

انتهای پیام/*
۴
مرجع : اسپوتنیک
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما