plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴
کد مطلب : ۳۲۴۵
تحقیقات جدید پاسخ می‌دهند

چرا با افزایش سن رگ‌های بدن سخت می‌شوند

اهمیت رژیم غذایی و تغذیه
بر اساس آخرین نتایج بدست آمده PAR پروتئینی است که به هنگام آسیب سلول یا آسیب DNA آن، ساخته می‌شود و کلسیم را به ذرات درشت‌تر تبدیل می‌کند. سپس این ذرات سخت شده و به دیواره رگ‌ها متصل می‌شوند و باعث کاهش قابلیت ارتجاعی آن‌ها می‌شود.افزایش سن، فشار خون بالا و مصرف دخانیات باعث آسیب به DNA و در نتیجه ساخته شدن این پروتئین می‌شود.
چرا با افزایش سن رگ‌های بدن سخت می‌شوند
به گزارش ایصال نیوز، با اینکه در گذشته در پاسخ به این سوال که چرا با افزایش سن رگ‌های بدن سخت می‌شوند؟ گفته می شد سخت شدن رگ‌ها در پیری روشی برای نگه داشتن آن‌ها است، اما تحقیقات جدید در دانشگاه کمبریج به این پرسش، پاسخ دیگری می‌دهد.
در گذشته دلیل سفت شدن رگ‌ها با افزایش سن، ته نشینی کلسیم و دلیلی ناشناس شناخته شده بود. بر اساس آخرین نتایج بدست آمده توسط مولکولی به نام Poly ADP-Ribose این فرایند مورد آزمایش قرار گرفت. Poly ADP-Ribose یا PAR پروتئینی است که به هنگام آسیب سلول یا DNA آن ساخته می‌شود و کلسیم را به ذرات درشت‌تر تبدیل می‌کند. سپس این ذرات سخت شده و به دیواره رگ‌ها متصل می‌شوند و باعث کاهش قابلیت ارتجاعی آن‌ها می‌شود.
به گفته Cathy Shanahan از لندن، این سخت شدن و یا بیو مینرالیزاسیون برای تولید استخوان بسیار ضروری اما در رگ‌ها بر بیماری‌های قلبی عروقی و سایر بیماری‌های مربوط به کهولت سن تاثیر می‌گذارد. انتشار PAR در کشت سلول‌های مختلف از جمله بافت خونی انسان، با استفاده از تکنیک طیف سنجی رزونانس هسته‌ای (NMR) قابل بررسی بود.
افزایش سن، فشار خون بالا و مصرف دخانیات باعث آسیب به DNA و در نتیجه ساخته شدن این پروتئین می‌شود. سخت شدن رگ‌ها نیز به عنوان یک محصول جانبی از فرایند PAR نیز به شمار می‌رود. به گفته Melinda Duer از دانشگاه کمبریج، ما هنوز نمیدانیم چه چیزی این فرایند را کنترل و چگونه باید با آن برخورد شود. او همچنین افزود این دستاورد کاملا تصادفی بوده و به کمک آن توانستند یک درمان اساسی پیدا کنند.
این درمان بر پایه یک آنتی بیوتیک به نام مینوسایکلین، که برای درمان جوش و آکنه مورد استفاده است پیش می‌رود و می‌تواند به فرایند جلوگیری از سفت شدن رگها سرعت ببخشد. در یک آزمایش کوتاه مدت بر روی موش، این آنتی‌ بیوتیک نشان داد که می‌تواند از تولید PAR جلوگیری کند.
با این حال، همچنان نمیتوان به طور ۱۰۰% از سفت شدن رگ‌ها به دلیل کهولت سن جلوگیری کرد اما یک رژیم غذایی و تغذیه مناسب نقش بسیار مهمی را در برای کاهش احتمال آن دارند.
انتهای پیام/*
 
۲
مرجع : خبرآنلاین
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما